Egeo-detour
EGEO_AmbIANCEEGEO-ECORCHEEGEO-BOITIEREGEO-BOITIER-AC-LEGENDESegeo-technical-sheet

Απλή και διαισθητική στη χρήση.

Αυτός ο αποδοτικός και οικονομικά αποδοτικός θερμαντήρας νερού αντλίας θερμότητας σας επιτρέπει να φτάσετε μέχρι και 65% ενέργεια! Κλάση Α με ευρωπαϊκό κανονισμό ERP, η Egeo είναι ο καλύτερος συμβιβασμός μεταξύ φιλικότητας προς το περιβάλλον, απλότητας και απόδοσης, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση σας.

Η φημισμένη γαλλική μάρκα Atlantic, έχει θέσει στην Egeo όλες τις τεχνολογικές δεξιότητές της για να την καταστήσει θερμαντήρα νερού αντλίας θερμότητας τόσο μακράς διαρκείας όσο και εξαιρετικά αποδοτική όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας

Χάρη στις τεχνολογίες της Atlantic, όπως το σμάλτο ποιότητας διαμαντιών, το θερμαντικό στοιχείο Steatite και το υβριδικό αντιδιαβρωτικό σύστημα ACI, το κεραμικό στοιχείο θέρμανσης και η δεξαμενή έχουν μέγιστη προστασία για μια εκτεταμένη διάρκεια ζωής.

Ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου σας διευκολύνει τη ρύθμιση και τη χρήση.

έχει αξιολογηθεί σύμφωνα με ERP ευρωπαϊκούς κανονισμούς ως Κατηγορίας Α. Η Egeo είναι τόσο φιλική προς το περιβάλλον και αποτελεσματική ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας. Η η λειτουργία Eco σας θα σας βοηθήσει να κάνετε περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς συμβιβασμό στην άνεση σας και σε ολόκληρη την οικογένειά σας.

Images